Autor Tema: [Hypers] Informacije o zajednici - O nama  (Pročitano 4700 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Frankie

  • Founder of Hypers
  • System Admin
  • *
  • Poruke: 2545
  • Pol: Muškarac
  • 20.08.2014.
[Hypers] Informacije o zajednici - O nama
« poslato: 04 Oktobar 2014, 03:16:05 »

Hypers Online Community
www.hype.rs

Hypers Online Community je nova/stara zajednica osnovana početkom Jula meseca 2016. godine. Zajednica okuplja ljubitelje dizajna, programiranja, video igrica i zabave. Prvobitno je osnovana sa ciljem da se na jednom mestu okupe budući dizajneri, programeri, međutim kako svi mi potičemo sa gaming zajednice, ciljevi su se promenili. Iako je osnovana u Julu 2016. godine, možemo reći da je pravo vreme otvaranja Oktobar 2017. godine.

Hypers Online Community koristi bazu podataka naše bivše gaming zajednice, jer većina članova i administratora potiče odatle. Nakon drugačijih pogleda na budućnost došlo je do razilaženja, tako da ova zajednica predstavlja neki novi početak za sve nostalgičare. Nova zajednica će se truditi da vrati duh i prave vrednosti koje su nekada postojale na staroj zajednici. Niko ko je doprineo u prošlosti ovde neće biti zaboravljen i njegove zasluge neće biti obrisane od strane administracije.

Poštujemo svakog ko je radio i zalagao se svaki dan kako bi nama, igračima bilo zanimljivo ovo mesto gde svi provodimo dosta vremena svakodnevno. Zato vam ovim putem i obećavamo da ćemo nastaviti sa tradicijom!
Želimo da okupimo sve ljude sa dobrim namerama kako bi zajedno učili, razvijali zajednicu i naravno kako bi se zajedno zabavljali i igrali.

Hypers nastavlja da okuplja ljude i neguje prijateljstva koja smo svi stekli pre više od 13 godina radeći zajedno svaki dan, zato je ovo pravo mesto za sve one koji misle kao i mi. Ukoliko vam bude bila potrebna bilo kakva pomoć, obratite se našoj administraciji koja ima višegodišnje iskustvo u radu, a mnogi od njih su i vaši prijatelji.

Dobrodošli, želimo Vam prijatan boravak na Hypers zajednici.
Hypers Admin Team

Kontakt: office(@)hype.rs

« Poslednja izmena: 28 Januar 2022, 20:49:47 od strane Frankie »